• Main
  • Gallery

Kami #teaminas Memang Memahami Dilema Yang Parents Hadapi

Kami #teamINAS memang memahami dilema yang parents hadapi bila sesi persekolahan baru akan bermula.
.
Tapi jangan risau kami cuba bagi solusi yang terbaik kepada anda ye..sebab kami pun ada anak2 yang bersekolah ..kami pun nak berjimat cermat jugak kan😥
.
So dengan rasa berbesar hati kami sediakan video khas untuk anda semua macam mana seorang ayah menunjukkan kepada kita bahawa bag yang lama kita jgn buang kita basuh bersih2 dan hasilnya wow 😍😍😍😱😱
Cukup puas hati👏👏👏👍👍
.
Bijak kan..jom kita berjimat reramai ye..ok amik phone picit lah no memana #teamINAS kami sedia membantu anda😄
.

#sabunCHAMPACA
#sabunserbaguna
#INASFamilyStrong
#GengJualSabun
#BilaKesannyaMulaDirasai